Årets bästa groomingprodukter är utsedda!

Standard

grooming awards banner

Då är det dags att för första gången presentera Grooming Awards 2013. Det här är ett pris instiftat av Groomingmagazine.se som tillsammans med den 13 man starka Testpilotspanelen http://www.testpiloterna.wordpress.com har utsett årets bästa groomingprodukter.

Vad är då syftet med priset? Jo, vi tycker helt enkelt att manliga skönhetsprodukter inte får tillräckligt stort utrymme i andra utnämningar och att det saknas ett sådant här pris på den svenska marknaden. Det finns ett stort antal produkter som aldrig riktigt syns, men som är väl värda att uppmärksammas. Och vi tycker heller inte att man ska begränsa sig till de produkter som lanserats under det gångna året. Det finns många produkter som efter flera år fortfarande förtjänar att utses till “årets bästa”.

Våra eminenta Testpiloter testar och recenserar nya produkter inom hudvård, rakning, skäggvård, hårvård & styling, kroppsvård och parfymer. Varannan dag uppdateras testpilotsbloggen med en ny recension. Dessa recensioner ligger till grund för utnämningarna, och den slutliga vinnaren inom varje kategori har utsetts av groomingexpert Karin Fahlström, hudterapeut Lydia Kamareh och rakningsexpert Peter Dalhoff, som alla bloggar för Groomingmagazine.se

Detta år är det 36 produkter/varumärken som fått en utmärkelse. Om det blir lika många nästa år, det återstår att se…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s